Hozzávalók
Tészta: 6 db tojás, 4 ek. víz, 5 ek. porcukor, 1 db étolaj, 2 ek. kakaópor, 5 ek. liszt, 1/2 cs. sütőpor.
Elkészítés
a hozzávalókat habosra keverjük, majd a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk, jól összekeverjük és megsütjük, akár egy piskótát.
Ha kihűlt, a következőket tesszük rá:
közepére: fél kg mirelit meggy, 2 cs. vaníliás pudingpor, 1 kávéskanál őrült fahéj, 1 cs. étkezési zselatin, 30 dkg porccukor, 2 ek. liszt, kb. fél liter víz, ebből meggyszószt készítünk.
Ha már majdnem kihűlt, rákenjük a piskóta tetejére és hűtőbe tesszük 1 órára. Végül a tetejére fél liter Hulala tejszínből habot készítünk, és rákenjük a krém tetejére. Lehet csokimázt vagy reszelt csokit szórni a hab tetejére: