Tészta: 50 dkg liszt, 5 kanál tej, 1 kiskanál szódabikarbóna, 15 dkg Ráma, 2 tojás, 1 dkg cukor, 4 kanál méz.
A mézet gőz fölött a Rámával és a szódabikarbónával meglangyosítjuk. A tojással, tejjel és a liszttel összegyúrjuk. 3 lapot sütünk belőle a tepsi hátán.
Krém: 7 dl tej, 2 cs. vaníliás puding, 2 evőkanál liszt, ezekből pudingot főzünk.
25 dkg Rámát, 20 dkg porcukrot, 4 evőkanál forró vizet habosra keverünk. A kettőt összekeverjük, majd elfelezzük.
Egyik fele sima marad, a másik felébe 1-2 evőkanál kakaót teszünk. A barna krém felét rákenjük az első lapra. Erre rárakjuk a babapiskótát, meglocsoljuk rummal és megkenjük a maradék barna krémmel.
Rárakjuk a második lapot, ezt megkenjük a sima krémmel. A harmadik lap tetejét csokimázzal vonjuk be.